Statik

Statik er læren om legemers ligevægt, og indenfor byggebranchen er netop statikken og statiske beregninger essentielle for at dit byggeprojekt bliver stabilt stående, og du undgår unødvendige skader eller i værste tilfælde et kollaps af bygningen. Hvis du er i tvivl om du har behov for statiske beregninger i forbindelse med din renovering er du altid velkommen til at kontakte os, til en vurdering af hvilke regler du skal tage højde for i forbindelse med dit projekt.

Statisk analyse af byggeri

Hvis du står og skal til at opføre et nybyggeri, eller hvis du skal foretage renoveringer der involvere bærende konstruktioner, er det vigtigt at der bliver taget højde for de statiske forhold og der bliver udført de korrekte statiske beregninger. 

Med en statisk analyse af byggeriet bliver der bl.a. taget højde for bygningens bæreevne, de statiske funktioner og hvilke påvirkninger bygningen bliver udsat for som følge af byggeriet. Derudover sikrer den statiske analyse også, at konstruktionerne er mulige at udføre set ud fra et statisk perspektiv. Ifølge bygningsreglementet skal du være i stand til at kunne dokumentere byggeriets bærende konstruktioner, så dit byggeri lever op til gældende lovgivning i forhold til sikkerhed af byggeriet

Vi er godkendte og certificerede af

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Vi tager altid en god dialog om dine behov og hvor vi kan hjælpe dig på den bedste måde.

Lad os tage en uforpligtende snak

Udfyld kontaktformularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt

[elementor-template id="2592"]
E-mail

info@rkvv.dk

Tlf. nr.

+45 21 85 31 76

CVR-nummer

40648666