Tilstandsrapporter

En tilstandsrapport er en samlet rapport, der indeholder resultatet efter en bygningsgennemgang er blevet foretaget af en beskikket bygningssagkyndig under huseftersynsordningen. Tilstandsrapporten beskriver hvilken tilstand at bygning er i, og tilstandsrapporten er sammen med elinstallationsrapporten en forudsætning for, at du som sælger kan frigøre dig fra dit 10 årige sælgeransvar. Hos RKVV tilbyder vi en samlet løsning med en rapport som indeholder både en tilstandsrapport, energirapport, el-tilsyn og VVS-tilsyn.

En tilstandsrapport fritager dig for sælgeransvar

En tilstandsrapport er frivillig, men hvis man som sælger ønsker at gøre brug af huseftersyningsordnen, er det også sælgers ansvar at, der er en gyldig tilstandsrapport ifm. salget af boligen. Vi tilbyder også at udarbejde en førsyns-rapport så du som sælger får mulighed for, at gennemgå de skader/punkter som vil give mest mening at forbedre inden et eventuelt salg. 

Skal du til at sælge din ejendom, og skal du bruge en tilstandsrapport, et vvs-tjek, el-tjek eller energimærkning af din ejendom? Hos RKVV sidder vi klar til at hjælpe dig med at udarbejde en tilstandsrapport, der fritager for sælgeransvaret, og giver dig ro i forbindelse med salget af din bolig. 

Vi er godkendte og certificerede af

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Vi tager altid en god dialog om dine behov og hvor vi kan hjælpe dig på den bedste måde.

Lad os tage en uforpligtende snak

Udfyld kontaktformularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt

[elementor-template id="2592"]
E-mail

info@rkvv.dk

Tlf. nr.

+45 21 85 31 76

CVR-nummer

40648666